Ons avontuur

De wereld als speeltuin

30 december

Vandaag is het een bijzondere dag. Niet alleen omdat Heidi jarig is, maar we verlaten ons huis om te gaan logeren bij opa & oma. Het huis is kaal en leeg. Het voelt ook niet meer van ons.

‘S morgens worden we wakker en zijn we met zijn vieren ineens ziek (griep). Alleen Heidi ontspringt de dans. Gelukkig maar want dat is ons pak wonder. Zij heeft er voor gezorgd dat alles op rolletjes het huis uit ging en de tassen gepakt zijn.

Om het te vieren dat ons avontuur nu echt gaat starten gaan we (al hoestend en proestend) naar Amsterdam. Lars, Nick en Richard gaan naar Star Wars in de 4d biosscoop, Heidi en Inge gaan naar K3. Star Wars in 4d is een bijzondere ervaring, maar ik heb het idee dat het wel eenmalig leuk is.

S avonds wordt de zolder bij aad en frieda verder ingeruimd. Alle spullen hebben een plek. Richard installeert de computer bij aad en frieda. Er neemt ook een journalist van NH media contact op naar aanleiding van het mooi geschreven stuk door Martin in het NHD. Of de jongens nog een interview willen geven. Daar hebben ze wel oren naar dus dat gaan we zondag nog even doen.

Als afsluiting kijken we nog even naar Van Gerwen, maar dat houden we niet vol. dus naar bed en op naar dag t-2…

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Ton december 31, 2017

    Ha Richard (en familie),

    Wat ontzettend gaaf dit ! Een avontuur om nooit te vergeten.
    Ik ga jullie blog zeker volgen.

    groetjes van een oud DL-collega

Laat een reactie achter

© 2020 Ons avontuur

Thema door Anders Norén